Formulieren

Aanvraag verlof

Als u uw kind inschrijft op school conformeert u zich aan de regels van de leerplicht en dient het kind ook aanwezig te zijn. In uitzonderlijke gevallen kunt u verlof aanvragen. De formulieren hiervoor treft u hieronder aan.  

Vakantieverlof
Soms kunt u door uw werk tijdens geen enkele schoolvakantie in het schooljaar met uw gezin op vakantie. Als u seizoensgebonden werk doet, bijvoorbeeld in de agrarische sector. Of als u met piekdrukte te maken krijgt juist tijdens schoolvakanties. In dat geval kunt u een verzoek indienen voor verlof buiten de schoolvakanties.

Bijzonder verlof
Ook kan het voorkomen dat u een verplichting vanuit een godsdienst of levensovertuiging heeft of dat uw kind afwezig is  wegens een huwelijk of uitvaart. Ook hiervoor dient u het schoolhoofd vooraf toestemming te vragen.
 

Vervoersverklaring

Bij aanmelding vult u een vervoersverklaring in. Mocht u deze willen wijzigen dan kunt u dit middels onderstaand formulier doen. 
 

          


De formulieren mag u inleveren bij de administratie op de Bandkeramiekersstraat 8 of mailen naar administratie.kcaelse@kindante.nl.

 

"EEN PLEK WAARIN KINDEREN PRECIES KRIJGEN WAT NODIG IS OM TE GROEIEN EN TE BLOEIEN"

Kindcentrum Aelse is het bruisende, educatieve centrum van Elsloo. We leren van elkaar en groeien door te delen. We zijn samen verantwoordelijk voor de groei van een generatie kinderen. Spreekt u dit aan voor uw kind? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding.

Neem contact op