Onze locaties

Ons onderwijs aanbod is verdeeld over 3 locaties. De kindpartners zitten samen in 1 gebouw.
De leerlingen van de basisschool zijn over drie gebouwen verdeeld. Op deze wijze is er veel ruimte en rust voor de leerlingen. De kinderen van groep 1 t/m 3 zitten in de onderbouw op de Mgr D'Arbergstraat. De groepen 4 en 5 zitten op de Dross. Essersstraat in de middenbouw. De bovenbouw leerlingen krijgen onderwijs op de locatie Bandkeramiekersstraat.
Wij zijn heel blij dat we de kinderen zoveel ruimte kunnen bieden waar ze met leeftijdsgenoten kunnen leren, spelen en ontwikkelen.

Al onze school-locaties zijn door het sociaal inclusie panel van de gemeente Stein geïnspecteerd op toegankelijkheid voor minder valide mensen. Al onze gebouwen zijn goed toegankelijk met als aandachtspunten de hellingbaan bij de onderbouw en de hoofdingangen bij alle locaties die geen elektrische deuren hebben. Hiervoor wordt aan oplossingen gewerkt.

 


Onderbouw


Middenbouw


Bovenbouw


Kindpartners

"EEN PLEK WAARIN KINDEREN PRECIES KRIJGEN WAT NODIG IS OM TE GROEIEN EN TE BLOEIEN"

Kindcentrum Aelse is het bruisende, educatieve centrum van Elsloo. We leren van elkaar en groeien door te delen. We zijn samen verantwoordelijk voor de groei van een generatie kinderen. Spreekt u dit aan voor uw kind? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding.

Neem contact op